Untitled
01 jul 2016
week 159: 24 t/m 30 juni

Op 24 juni is Laura weer fijn naar de Peuterspeelzaal geweest. Ik hoorde vandaag dat ze helemaal alleen naar de wc gaat! Fijn dat ze dat daar zo goed doet, maar wel jammer dat ze thuis al een week regelmatig in haar broek plast…
Laura, Bas en ik zijn op 25 juni naar de bibliotheek geweest en hebben daarna in de tuin gespeeld. Na de lunch zijn Laura en ik naar opa en oma Van Aerle geweest, die van vakantie zijn thuisgekomen (Bas was ziek en bleef met Mark thuis). Toen we weer thuis waren, wilde Bas in bad en dus zijn Bas en Laura met zijn tweetjes alvast in bad geweest. Na het avondeten hebben Mark en ik met Laura op de Wii gespeeld.
Op 26 juni zijn we ’s middags gezellig bij opa Van Mierlo op bezoek geweest.
Bas had op 27 juni een studiedag en ook Mark had een dagje vrij genomen. Met zijn vieren zijn we een dagje gaan zwemmen bij de Leistert in Roggel. Bas en Laura hebben erg genoten! Ze hebben heel fijn met zijn tweetjes in het peutergedeelte gespeeld, we zijn samen van de glijbanen af geweest, hebben in het bubbelbad gezeten en Bas en Laura hebben allebei “zelf” gezwommen! We hebben er tussendoor lekker een broodje gegeten en pas aan het eind van de middag waren we weer thuis. Bas en Laura waren allebei erg moe. We hebben op tijd gegeten en Bas en Laura lagen mooi op tijd in bed.
Op 28 juni is Laura weer bij de Peuterspeelzaal geweest. Toen ik haar ging halen, zei juf Astrid dat ze behoorlijk gezeurd had vandaag. Laura zei dat ze “niet fit” was en toen we tussen de middag thuis kwamen, heeft ze nauwelijks gegeten en is ze op de bank in slaap gevallen. Ook Bas klaagde dat hij zo moe was en die is ’s middags thuis gebleven van school. Bas en Laura hadden flink koorts. Ze hebben op de bank filmpjes liggen kijken. ’s Middags kwam oma Van Aerle even op Bas en Laura passen, omdat ik een afspraak bij de kapper had (en Bas eigenlijk ook). Ze hebben allebei niet veel gegeten ’s avonds en ze wilden al op tijd naar bed. Bas wilde ook geen verhaaltje meer, maar Laura wilde zijn verhaaltje wel, en dus heb ik haar Bas zijn verhaaltje ook maar voorgelezen ;-).
Laura was op 29 juni weer helemaal opgeknapt. Ze had geen koorts, heeft vrolijk met Bas memory gespeeld, liedjes gezongen en een berg tekeningen gewaterverfd. Omdat ik naar de endodontoloog moest, kwamen tante Maartje, Eline en oma Van Aerle op Laura passen. Samen hebben ze Bas van school gemaakt. Toen ze net thuis waren van school, was ik ook weer thuis en hebben we met zijn allen geluncht. Laura wilde niet eten en ging op de bank liggen. Ze was huilerig, had 38,1, maar wilde wel heel graag mee naar de Action, waar Bas een cadeautje uit mocht zoeken. In de winkel en op de fiets ging het goed en toen we weer thuis waren heeft ze samen met Bas nog even geschommeld, maar toen ging ze op de bank liggen. Ze klaagde over buikpijn en huilde dat ze naar het ziekenhuis wilde. Ze wilde graag in bad, maar toen ik het bad aanzette, wilde ze toch liever naar bed en dus heb ik haar toch maar lekker in bed gelegd. Ze had 38,9 en is meteen in slaap gevallen.
Op 30 juni was Laura weer helemaal opgeknapt. Ze heeft ’s morgens een hele tijd fijn in bad zitten spelen. ’s Middags na school hebben we met zijn drietjes spelletjes gedaan. Bas en Laura hebben fijn samen gespeeld, maar vandaag ook vooral veel ruzie gemaakt.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative